Varmen gør terrassen et skønt sted at opholde sig – også for soldater

Udstationerede soldater opholder sig i lang tid udenfor i varmen. Ofte er de udstationeret i lande under varmere himmelstrøg, hvorfor terrassen udgør et centralt element i fritiden.

Som soldat er der mange opgaver, der skal klares. Nogle er mere behagelige end andre, men fælles for dem er, at de kræver koncentration og fysisk aktivitet. Det kræver, at der er gode betingelser for at slappe af, når arbejdstiden er overstået.

Terrassen er et skønt sted at opholde sig uden for arbejdstiden, da det er her, man kan restituere og slappe af i nogenlunde hjemlige omgivelser.

 

Dansk design sikrer hjemlige omgivelser

Når terrassen eller uderummet, hvor man kan sidde og nyde en rolig stund midt i orkanens øje, udgør det primære sted at opholde sig, når man har fri, er det vigtigt, at der er plads til afslapning.

Det sikres gennem havemøbler med høj komfort. Hvis de er gjort i dansk design, er de ligeledes med til at skabe mere trygge og hjemlige rammer.

 

Skagerak skaber dansk hygge

Skagerak-havemøbler er blandt de nutidens største designikoner, når det kommer til havemøbler i dansk design. De er formet minimalistisk, men er rige på detaljer, der er med til at videreudvikle og redefinere den danske designtradition.

Samtidig sikrer udformningen, at havemøblerne er gode at sidde i, så komforten er i højsædet. Det er essentielt for, at soldaterne kan restituere, så de er klar til morgendagens udfordringer.

 

Høj komfort og holdbarhed

Fælles for Skageraks havemøbler er, at de er produceret i gode materialer, der primært består af træ. Det er detaljerige, og form såvel som materialer er nøje udvalgt, så de opnår høj modstandsdygtighed samt lang holdbarhed.

Det overordnede mål med havemøbler fra Skagerak er komfort og kvalitet, samtidig med at der er kredset om designet. Det gode design er kernen i produkterne, og du kan være sikker på, at de kan holde til vind og vejr – uanset, om der er tale om et dansk klima, eller om havemøblerne er placeret under varmere himmelstrøg.

 

Terrassen udgør et frirum for soldaterne

I de lande, hvor danske soldater primært er udstationeret, er der varmere, end vi er vant til herhjemme i de vante, trygge rammer. Det betyder, at terrassen ofte udgør et frirum, hvor der er trygt og mulighed for at slappe af.

Her er der mulighed for at få en kølig forfriskelse sammen med soldaterkammeraterne, et godt spil kort eller andre aktiviteter, der kan fungerer som et velfortjent pusterum fra de øvrige aktiviteter, der udgør kernen i livet som udstationeret soldat.